Over gemeente Baarn

Baarn is een kleine gemeente met bijna 25.000 inwoners. Het ligt op de Utrechtse Heuvelrug en wordt omringd door prachtige bossen en weidse polders. Binnen de gemeentegrenzen vind je ook veel historische plekken, zoals Paleis Soestdijk en Kasteel Groeneveld. Bij de gemeente werken ongeveer 180 mensen. Het gemeentehuis ligt in het gezellige centrum, met allerlei leuke winkels en gezellige terrassen om de hoek.

Onze kernwaarden zijn: samenwerken, verbindend en duidelijk. Dit noemen wij 'het Beste voor Baarn'. Dat is waar we allemaal aan werken, elke dag opnieuw.

vrouwelijke collega gemeente baarn

Ontdek je mogelijkheden bij de gemeente Baarn

Ga direct naar onze vacatures

Jij maakt zichtbaar en voelbaar het verschil binnen een kleine gemeente

Baarn is een kleine gemeente. Dit betekent dat er genoeg ruimte is om je te verdiepen in meerdere interessante thema’s en je bezig te houden met maatschappelijk vraagstukken. Je bent een belangrijke schakel in de organisatie en ziet direct de meerwaarde van wat je doet. Daarbij krijg je veel vrijheid en beslissingsbevoegdheid om je werk te doen zoals jij wilt. Je collega’s helpen je waar nodig. Zo draag jij op een positieve manier bij aan de dienstverlening richting onze inwoners. Samen werken wij aan het beste voor Baarn.

Kijk en luister naar de video over werken bij gemeente Baarn

Een baan die echt bij je past

Het is belangrijk dat je je goed voelt op je werk en het met veel plezier doet. Wil je verder groeien? Dan zoeken we naar mogelijkheden zoals een aanvullende opleiding of je wordt gekoppeld aan een ervaren collega. Daarbij zijn je competenties en motivatie belangrijker dan je arbeidsverleden en diploma’s. Zoek je juist naar een betere balans tussen werk en privé? Dan kijken we naar het aantal uren dat je werkt of naar het takenpakket. Zo kom je bij de gemeente Baarn volledig tot je recht.

Werk samen met enthousiaste en betrokken collega’s

De deuren van de collega’s staan open, zowel letterlijk als figuurlijk. In het gemeentehuis zoek je een werkplek die bij je past. Er zijn ook overlegruimtes en flexwerkplekken waar je snel collega’s uit andere teams leert kennen. De lijnen binnen de gemeente zijn kort en wij zoeken de verbinding met elkaar.

Ons recruitmentproces

Bij de gemeente Baarn houden we het graag simpel en duidelijk!

Jij solliciteert
1e gesprek
2e gesprek
Arbeidsvoorwaarden
Start

Wat bieden wij je?

Informele cultuur
Ruimte voor groei
Ambitie en daadkracht

Dit zeggen onze medewerkers

Ariean, communicatieadviseur
“Collega’s leven echt met je mee, je bent niet anoniem en mensen gaan prettig met elkaar om. Niet alleen zakelijk, maar ook privé.”
Kim, juridisch administratief medewerker
"Werken voor Baarn voelt als thuiskomen, een warm bad. We zijn er voor elkaar."
Torsten, projectmanager bij Veranderteam
“Na mijn stage mocht ik meteen blijven hangen. Ik wil leren en me breed ontwikkelen. Hier krijg ik daar alle kans voor!”
Hedwig, bestuurlijk juridisch medewerker
"Als zestig plusser met een arbeidshandicap krijg ik in Baarn de kans om mijn talent te gebruiken."
Arno, manager bedrijfsvoering
"Bij Baarn geloven we dat ruimte geven aan talent leidt tot groei van mensen, organisatie en wat we doen voor inwoners. En dat zie ik iedere dag en dat geeft mij energie om daaraan bij te dragen."

Geen passende vacature gevonden?

Meld je hieronder aan voor onze job alert

Bericht mij dagelijks / wekelijks over nieuwe vacatures
Meld mij aan voor een job alert